Frikirken International Kirke er en hel generation og multikulturel menighed i Aalborg. Vores kirke handler om at forbinde mennesker til Jesus, dele liv, bekymre sig om mennesker og vokse til vores fulde potentiale. Vi tror på en kirke, hvor danskere og folk fra andre nationer kan føle sig lige hjemme uden en sprogbarriere. Vores ydelser er tosprogede – engelsk og dansk. Vi leverer oversættelse fra scenen på begge sprog.

I Frikirken International Church har vi den store glæde at være vært for en ugentlig søndagstjeneste, hvor 60 procent af de mennesker, der deltager, er danskere i forskellige aldre, mens 40 procent af deltagelsen kommer fra forskellige lande.
Vores ugentlige søndagstjeneste er en festtid for alle.

I Frikirken International Church forenkler vi evangeliet gennem mangfoldighed, praktisk og overnaturlig demonstration. Vi tror på Jesus – Guds kraft til frelse og hans overnaturlige indgriben i vores tid. Derfor beder vi også om de syge og mennesker står overfor andre udfordringer i livet.

Vi inviterer dig til at besøge os denne søndag, uanset hvem du er og hvor du befinder dig i livets rejse, har vi plads for dig i kirken. Desuden handler vores kirke mere om mennesker end bygningen.

Du er velkommen til at besøge os denne søndag!
I Frikirken International Church har vi børnservice for børnene i alderen 2-5 og 6-12 hver søndag. Der er plads til ammende mødre og et omklædningsrum til børnene.

Kategorier: Kirkens liv